Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda grahamsbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Lätta att baka och jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda upp jästen med det ljumma vattnet , tillsätt farinsocker, salt, ägg och olja. Blanda ner mjölet till en fast deg. Låt jäsa 40 min i bunken.
  2. Baka ut till 16 runda bullar som kavlas ut till en platt rundel. Jäs ytterligare i 40 minuter.
  3. Grädda i ugn 10-12 minuter på 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Johnnie 21 mars 2011

    Jättegoda och mjuka bullar, smular inte trots att dom varit frysta. En klar5:a

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.