Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbullar

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda matbullar.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en degbunke , smält smör och blanda i vatten tills fingervarm blandning. Häll smör och vattenblandningen över jästen och rör tills jästen smält. Tillsätt vetemjöl och grahamsmjölet och rör snabbt ihop till en deg. Forma lagom stora bullar och lägg på bakplåt , låt jäsa i ca 40 minuter under bakduk. Pensla bullarna med filmjölk. Strö sedan vallmofrö över och grädda dem i 10-12 minuter i ugn i 225 º värme .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.