Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbullar med fruktmix

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Jättegoda och saftiga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i degbunken och rör ut den med den ljumma mjölken. Tillsätt salt, farinsocker, pomeransskal, brödkryddor, Tropical mix, smör i klickar, grahamsmjöl och nästan allt vetemjöl. Arbeta degen tills den är smidig och släpper bunkens kant. Låt degen jäsa under bakduk, cirka 30 minuter.
  2. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Dela den i två delar som rullas ut till längder. Dela längderna i tio delar vardera och rulla varje del till en rund bulle. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper. Låt bullarna jäsa 30 minuter.
  3. Grädda bullarna i mitten av ugnen, 10–12 minuter. Låt dem svalna på bakgaller under bakduk. Tips! Bröden går bra att frysa. Tina dem i påsen. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.