Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gosmammans müsli

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott, blir mycket. Sätter piff på frukostyoghurten och fart på magen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en stor bunke. Tillsätt oljan och vattnet. Blanda väl och häll ut i långpanna. Låt stå i 175-200 grader i 20 minuter. Rör om efter 10 min. Låt svalna ordentligt.
  2. Tillsätt de hackade mandlarna (eller hasselnötter), russinen och de klippta aprikoserna samt/ eller andra torkade bär ni önskar.
  3. Förvara i stora glasburkar med konservring så att de sluter tätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.