Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gott smörgåsbröd

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättlagat och saftigt frukostbröd på överblivna kokta potatisar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och låt svalna. Värm mjölken till fingervarmt. Smula ner jästen och rör om tills allt är löst.
  2. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta ihop till en smidig deg. Spara lite mjöl till utbakning.
  3. Låt jäsa 30 minuter i en övertäckt bunke. Arbeta ut till bullar och lägg på en plåt. Låt jäsa under bakduk i 30 min.
  4. Grädda mitt i ugnen i 225 grader 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.