Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddbakade jordärtskockor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott tillbehör som passar till det mesta. Laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala jordärtskockorna och skiva dem. Stek dem i lite olja tills de får färg. Ställ in i ugnen i 10 minuter. (Tänk på att använda en stekpanna som tål att stå i ugnen, annars kan det blir problem).
  3. Ta ut och häll på grädden. Ställ in i ytterligare 10 minuter eller tills de är mjuka. Ta ut och strö över parmesanost, rosépeppar, salt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.