Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddglass med dajm

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Vansinnigt god glass. Den är mycket lätt att göra, ingen glassmaskin eller kokning behövs, vispa bara och ställ den i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, socker, sirap och vanillinsocker med elvisp ca 4-5 minuter till en vit och fluffig smet.
  2. Vispa grädden för sig och hacka dajmen fint. Blanda samman äggsmet, grädde och dajm. Häll i en form. Frys minst 8 timmar.
  3. Låt den stå 20-30 minuter och tina i kylen före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.