Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig filégryta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt smarrig gryta!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén och skär i skivor. Bryn i matfett och lägg över i en gryta. Skiva champinjonerna och fräs i matfett. Lägg över i grytan tillsammans med aprikoser, vatten, grädde, mango chutney och fond. Koka i 5 min. Rör ut mjölet i lite vatten och red av grytan. Koka i 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.