Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gräddig paprikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God till stekt fisk och kött

Ingredienser

Instruktioner

Dela, ta bort kärnhusen och skär paprikorna i tunna strimlor. Skala och skär lökarna i tunna skivor. Blanda paprika, lök och grädde i en kastrull. Låt koka under lock på svag värme ca 15 minuter eller tills paprikan är riktigt mjuk. Kör alltsammans i matberedare eller mixer tills såsen är riktigt slät. Smaksätt såsen med salt och en aning kajennpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.