Läcker gratäng med kassler på en krämig bädd av sparris, kryddig korv och pasta.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Koka pastan och spola sedan i kallt vatten. Dela broccolin i mindre buketter. Koka i lättsaltat vatten i ca 2 minuter. Spola av i kallt vatten och låt rinna av. Ansa och strimla purjolöken. Skär korvarna i snedställda skivor.
- Fräs paprika, purjolök och korv i smör. Blanda fräset med broccoli, pasta och innehållet ur en burk av créme fraichen. Fördela blandningen i en smord ugnsform. Ansa sparrisen och ta bort nedre delen. Koka i lättsaltat vatten ca 1 minut. Spola av i kallt vatten och låt rinna av.
- Placera kasslern i rader på pastan. Peta in delad kokt sparris mellan kasslerskivorna och bred ut resterande créme fraiche mellan skivorna. Strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter. Garnera med kryddgrönt.
Publicerat den
19 maj 2017
Liknande recept
Skriv kommentar