Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gratinerad kassler

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet i en kastrull, rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt koka några minuter, smaksätt och rör ner osten. Ställ såsen åt sidan.
  2. Fräs purjolöken mjuk i matfett och bred sedan ut den på ett stort, lättsmort ugnssäkert fat eller i fyra portionsformar. Bräck kasslerskivorna hastigt och lägg dem sedan ovanpå purjon. Slå över ostsåsen och gratinera i 15-20 minuter.
  3. Ugnstemperatur 250º

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.