Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade kotletter med ädelost och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad festrätt, servera med lättkokta säsongsgrönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken, ansa svampen. Fräs löken mjuk i lite smör och tillsätt svampen. Låt fräsa några minuter under omrörning. Tillsätt buljongen, grädden, den smulade osten och portvinet.
  2. Koka upp och låt småkoka till lagom simmighet. Smaka av med salt och peppar.
  3. Salta och peppra kotletterna och stek dem gyllenbruna. Lägg kotletterna i en ugnssäker form, häll såsen över. Gratinera under grillelementet tills ytan fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.