Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad Lax

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 3 dagar
Skriv ut

Enkelt och billigare än att köpa färdig Fisken skall ha varit fryst innan gravning

Ingredienser

Instruktioner

Blanda salt,socker och vitpeppar i en plastpåse Lägg in fileerna i en plastpåse som är tät Strö blandningen på in och utsida av fileerna och klipp dill och lägg emellan Vänd paketet 2 ggr per dygn (morgon och kväll) Låt laxen ligga i 3 dygn och skrapa av salt och dill Klipp på ny dill och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.