Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk auberginegratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superlätt och supergott är 2 ord som stämmer in på denna rätt! Funkar även som ett tillbehör för den som vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär aubergine och tomat i tunna skivor. Skiva löken fint. Varva skivorna i en smord ugnsform. Fördela fetaosten och ringla över lite olja. Krydda med salt och peppar.
  3. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter tills grönsakerna mjuknat.
  4. Toppa med oliver och strö över grovhackad basilika och persilja. Servera gärna med ett nybakat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.