Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vitaminer i massor får du i dig om du äter den här fräscha fruktsalladen som är toppad med grekisk yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala apelsiner med kniv och skär klyftorna fria från hinnor. Skär i småbitar.
  2. Varva apelsin och klyftade jordgubbar i fyra glas. Spara några jordgubbsklyftor till dekoration. Bred på grekisk yoghurt och ringla över honungen.
  3. Dekorera med jordgubbsklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.