Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk fruktsallad - Artea salata frouton

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Fruktsallad med päron, persika, honungsmelon, vindruvor, mandel, vitt vin, honung och nötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vinet och honungen i en kastrull och koka försiktigt under omrörning.
  2. Skär frukterna i tärningar och rör ihop tillsammans med nötterna. Häll över vin- och honungssåsen.
  3. Ställ in efterrätten i kylskåpet och låt stå i ca 1 timme. Serveras kall i små portioner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.