Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk kyckling

 
Skriv ut

En god rätt där hela middagen lagas i samma form.

Ingredienser

Instruktioner

Mosa fetaosten och pressa i vitlöksklyftorna, häll i lite olja och krydda med oregano och rör ihop allt. Fyll sedan kycklingen med fetaosten och krydda sedan kycklingen runt om med salt, vitpeppar och oregano. Lägg kycklingen i en långpannan. Skala och klyfta potatisen och lägg sedan potatisen runt kycklingen. Krydda potatisen med salt och oregano, häll sedan över olja och pressa över citron. Tillaga i 175-200 grader tills kycklingen är genomstekt och potatisen är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.