Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk lammfärspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svårighetsgrad: Medel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered och tillaga pajskal i god tid, 2 timmar eller mer i förväg. Förgrädda i 200°C.
  2. Skala och finhacka vitlök. Skala rödlök och skär i tunna strimlor. Sätt sedan ner ugnen på 175°C. Hetta upp olja i stekpanna. Lägg i färs, lök och vitlök.
  3. Salta och peppra. Stek tills färsen blivit brun. Finfördela färsen med en trägaffel.
  4. Hacka oliver och soltorkade tomater. Blanda detta och spenat i färsen. Fördela färsen i pajskalet. Häll på äggsmeten. Sätt in i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.