Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk Linsersoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ur mumsig och barnvänlig

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök, vitlök och alla kryddor 2 minuter i en kastrull. Tillsätt vattnet och lagerbladen. Efter 10 minuter häller du i linserna.
  2. Låt koka 30 minuter sedan häller du i en burk krossade tomater och rör om. Allt ska koka under omrörning lite då och då på medelvärme, ej stormkoka. Låt koka ca 30 minuter till, soppan ska vara brun i färgen. Smaka alltid av!.
  3. Servera med en nybakt fralla med lite feta ost på. I grekland serveras soppan med en skvätt vinäger i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.