Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk sallad med pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mager och snabbt mellanmål eller lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º. Skär brödet i ca 2 x 2 cm stora bitar. Pensla brödet med olja, lägg på plåt med bakplåtspapper och rosta mitt i ugnen ca 5 min till fin färg.
  2. Halvera potatisen. Skala gurkan ”slarvigt” och skiva tunt.
  3. Halvera tomaterna. Skiva löken och tärna osten.
  4. Blanda olja och vinäger. Blanda med övriga ingredienser, salta och peppra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.