Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk youghurt

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

* Värm mjölk och grädde till strax under kokpunkten. * Låt svalna till 40 grader och rör ner youghurten. (Naturell). * Häll upp i två skålar eller burkar, täck över, låt stå över natten i 25-30 grader (t ex i ugnen med belysningen tänd eller täck med en frottéhandduk/filt . * Låt sedan stå i kylen minst 12 timmar innan den används. * Lite av youghurten sparas till nästa sats.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MEEOW 27 november 2009

    jag är världens lyckligaste människa nu! jag har verkligen saknat youghurten som jag använder till nästan allt hemma i sverige. Nu befinner jag mig i Thailand och det är omöjligt att få tag på "riktig" youghurt. Det finns visserligen här, i små muggar, som vi har hemma också, det står naturell på dom men är så söta så det kan ju inte vara någon naturell. Tack snälla du för receptet.! hälsningar MEEOW. Jag kommer att sätta betyg när jag har testat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.