Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska färsbiffar

 
Skriv ut

Dem bästa köttbullarna som finns, enligt mitt tycke! Mycket smak och tankarna för en till underbara Grekland. Dett måste ni prova!

Ingredienser

Instruktioner

Häll vattnet i en skål och låt ströbrödet svälla en stund. Finhacka den gula löken och blanda ned i ströbrödet, pressa ner vitlöksklyftan, och blanda i rivet citronskal, kryddor och persiljan. Tillsätt färsen och äggen. Blanda om och rör färsen smidig. Skär fetaosten i 12 bitar. Dela upp färsen på ett vattensköljt skärbräde i 12 bitar. Forma sedan varje biff till en avlång biff med fetaosten instoppad på mitten. Stek biffarna runt om i olja och låt dem eftersteka i ca 10 minuter. Servera med ris eller klyftpotatis och tzatsiki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.