Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad bläckfisk-sandwich

 
Skriv ut

Grillad bläckfisk med god aioli in rullad i ett pitabröd.

Ingredienser

Instruktioner

1. Förbered bläckfisken genom att skära den på mitten skåra den. 2. Krydda upp fisken med kebabkrydda, salt, peppar, en hackad röd chili, vitlök och olivolja. 3. Blanda runt fisken så du täcker all fisk med kryddorna. 4. Lägg fisken på grillen och grilla i ca 4-5 min. 5. Dags att förbereda aiolin. 6. I majonnäsen river ni ned vitlök, pressar ner citron och sherryvinäger. 7. Smaka av med salt och peppar. 8. Efter ni grillat frisken så skär ni den i tunna skivor och blandar ihop med den marinad ni tidigare blandat med fisken. 9. Glöm inte att krydda upp fisken med lite extra kebabkrydda innan ni låter den gå färdigt i ugn. 10. Lägg ert chobexbröd på grillen och grilla det i ca 30 sek på vardera sida. 11. Dags att rulla ihop er wrap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.