Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fläskkarré med sambalsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god köttbit med en kryddig sås. Servera med en blandad sallad och bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö grillkrydda över köttet och lägg i en plastpåse ett par timmar eller över natten.
  2. Grilla några minuter på varje sida.
  3. Sambalsås: Blanda lätt crème fraiche, sambal badjak och socker. Smaka av med salt och peppar.
  4. Tips: Sambal badjak är lite mer aromatisk än sambal oelek, men det går bra att använda "vanlig" sambal också.
  5. Servera med blandad sallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.