Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad förkokt oxbringa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

När jag tröttnade på att göra soppor och grytor av bringan fann jag denna räddning precis lagom till sommaren. Är supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bringan i buljongen. Den ska kokas mjuk, antingen tills köttet nätt och jämt håller ihop eller till innertemperatur 90°. Det tar ca 1 timme. Kyl gärna under press över natten.
  2. Skiva oxbringan i centimetertjocka skivor. Grilla över grå glödbädd eller i grillpanna. Grilla hastigt cirka 1 minut på varje sida och krydda före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.