Skala och koka potatisen, när den är färdigkokt så låt den ånga av på en plåt.
Om den är väldigt blöt så torka den i ugnen på 100 grader 10-20 minuter.
Pressa potatisen och ha i maizenamjölet, äggulor och smaka av med salt och peppar samt hackad rosmarin.
Rulla små bollar av potatisdegen och fyll varje boll med lite chevréost. Lägg bollarna på en ugnsplåt och ställ i kylen.
Låt vila i cirka 30 minuter.
Blanda mjöl och ströbröd. Ta ut bollarna och panera dom först i äggsmeten sen med mjölblandningen.
Fritera dom i 180 gradig olja.
Putsa kalven och dela i portionsbitar. Grilla eller stek dom hastigt i pannan så att dom får fin färg.
Placera kalvbitarna på ett galler, stek klart i ugnen precis före servering.
Blanda ihop en lag av vatten, vin, citron och socker i en kastrull.
Lägg ned endiverna i lagen och koka upp. Låt endiverna sjuda tills dom mjuknar.
Ta upp endiverna och låt dom vila en stund. Dela dom längs med och vänd dom i vetemjöl och stek i panna före servering.
Lägg ost och kesella i mixer tillsammans med valfri färsk ört och mixa till en röra/sås. Smaka av med salt och peppar.