Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kyckling med couscous

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Om man vill kan man byta ut couscousen mot ris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyfta tomaterna, kärna ur och tärna. Blanda med vitlök, hackad basilika, olivolja, salt och peppar.
  2. Tärna eller strimla de skalade grönsakerna till couscousen fint. Fräs först löken i oljan. Tillsätt resten av grönsakerna och låt dem mjukna en aning. Blanda med couscousen, som du lagar enligt anvisning på paketet men utan extra matfett. Salta och peppra.
  3. Grilla eller stek den lätt utbankade kycklingfilén. Se till att det blir riktigt genomstekt, prova med en sticka. Saften som sipprar ut ska vara klar när köttet är genomgrillat/stekt. Servera allt på varm tallrik.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.