Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kycklingfilè med grönsaksris och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Godast är förstås att grilla ute men steka den blir också gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera kycklingfiléerna i en blandning av olja och pressad vitlök i 1-2 timmar före tillagningen. Koka riset enl anvisningen på paketet. Fräs grönsakerna i oljan i ett par minuter utan att de får färg, salta och peppra. Blanda i det färdiga riset och krydda med ingefära och gurkmeja. Salta och peppra kycklingfiléerna och grilla eller stek dem 3-4 minuter på varje sida.
  2. Servera med grönsaksriset och Rhode Island dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.