Lammrygg som grillas och serveras med sparris i pesto, aubergine och vitlök.
Instruktioner
- Salta och peppra lammet, gnid in lite olja och grilla den i ca 4 minuter på varje sida.
- Koka sparrisen i saltat vatten, den gröna i 2 minuter och den vita i 4 minuter.
- Mixa basilika, persilja, vitlök, citron, ost och nötter med olivolja, smaka av med salt och peppar.
- Olja in auberginen och vitlöken, salta och peppra. Grilla dem på grillen.
- Lägg auberginen åt sidan och värm vid servering igen.
- Knyt in vitlöken i metallfolie och tillaga den mjuk på grillen.
- Blanda basilika, ruccola och spenat med lite olivolja.
- Vänd upp sparrisen med pesto i en stekpanna.
- Servera lammet med den grillade auberginen, sparrisen och vitlöken, garnera med örtsalladen.
Publicerat den
7 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar