Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad lammrygg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lammrygg som grillas och serveras med sparris i pesto, aubergine och vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra lammet, gnid in lite olja och grilla den i ca 4 minuter på varje sida.
  2. Koka sparrisen i saltat vatten, den gröna i 2 minuter och den vita i 4 minuter.
  3. Mixa basilika, persilja, vitlök, citron, ost och nötter med olivolja, smaka av med salt och peppar.
  4. Olja in auberginen och vitlöken, salta och peppra. Grilla dem på grillen.
  5. Lägg auberginen åt sidan och värm vid servering igen.
  6. Knyt in vitlöken i metallfolie och tillaga den mjuk på grillen.
  7. Blanda basilika, ruccola och spenat med lite olivolja.
  8. Vänd upp sparrisen med pesto i en stekpanna.
  9. Servera lammet med den grillade auberginen, sparrisen och vitlöken, garnera med örtsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.