Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad persikosallad med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Söt, varm persika från grillen med citron och pepprig rucola. 219 kalorier per portion 14 g fett 8 g protein 15 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba citronen i ljummet vatten, skala den med en potatisskalare (försök få med så lite som möjligt av den vita, beska hinnan) Strimla skalet i långa tunna strimlor. Pressa citronen, blanda citronjuice och strimlor, honung och olja.
  2. Rosta pinjenötskärnorna i en torr het stekpanna 2-3 minuter. Snoppa och skär jordgubbarna i bitar. Riv mozzarellan i bitar med händerna, ansa ruccolan. Skölj, kärna ur och klyfta persikorna. Grilla dem 2-3 minuter per sida.
  3. Varva ruccola, persikor, jordgubbar och ost på fyra tallrikar. Toppa med citrondressing och pinjenötskärnor. Salta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.