Söt, varm persika från grillen med citron och pepprig rucola.
219 kalorier per portion
14 g fett
8 g protein
15 g kolhydrater
Instruktioner
- Skrubba citronen i ljummet vatten, skala den med en potatisskalare (försök få med så lite som möjligt av den vita, beska hinnan) Strimla skalet i långa tunna strimlor.
Pressa citronen, blanda citronjuice och strimlor, honung och olja.
- Rosta pinjenötskärnorna i en torr het stekpanna 2-3 minuter.
Snoppa och skär jordgubbarna i bitar. Riv mozzarellan i bitar med händerna, ansa ruccolan.
Skölj, kärna ur och klyfta persikorna. Grilla dem 2-3 minuter per sida.
- Varva ruccola, persikor, jordgubbar och ost på fyra tallrikar.
Toppa med citrondressing och pinjenötskärnor. Salta.
Publicerat den
4 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar