Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad portabellasvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert tillbehör som passar bra till både kött och kyckling, portabellasvamp med vitlök och koriander. Får du inte tag på portabellasvamp går det även bra med stora champinjoner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lossa försiktigt svampfötterna och lägg svamphattarna med undersidan uppåt. Lägg en klick smör i varje svamp i gropen där svampfoten suttit och fördela vitlökshacket över smöret. Salta och peppra ordentligt. Lägg på grillen och grilla cirka 10 minuter.
  2. Garnera ev med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.