Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ryggbiff med färsk lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till den jättegoda biffen kan man variera tillbehören i det oändliga eller ät den bara med grillad lök och klyftpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och dela lökarna på längden. Pensla med olivolja. Salta och peppra.
  2. Sätt ugnen på 100 grader. Grilla lökarna till fin färg på båda sidor på utegrill eller grilljärn. Lägg på ett ugnsfat. Håll varma i ugn.
  3. Pensla biffarna med olja. Salta och peppra.
  4. Grilla biffarna på utegrill eller grilljärn till fin färg på båda sidor. Självklart kan man steka dem i stekpanna på spisen också.
  5. Tips! Medium = ca 4 min/sida för en 3 cm tjock biff.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.