Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad tonfiskburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supersnabb och matig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj spenaten i ett durkslag och låt den rinna av. Skala och skiva löken tunt. Rör ihop philadelphiaosten med dill, eventuell vitlök, salt och peppar. Bred blandningen på brödens underdel. Fördela spenaten och löken på.
  2. Skiva tomaten tunt och lägg på. Häll av vattnet från tonfisken och fördela den på tomatskivorna. Avsluta med brödens överdel.
  3. Stek burgarna på låg värme ca 3 min per sida, gärna med en lättare tyngd på , eller tryck till då och då med handen. Halvera den eventuellt med en vass kniv. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.