Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad vitlöksröra

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Brukar passa på att göra röran när grillen är igång. Den passar bra till grillad fisk, kött eller skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär försiktigt av den översta delen på vitlökarna och pensla överdelen med olivolja. När grillen är tänd och redo för grill lägg vitlökarna i utkanten på grillen. Låt dem ligga där under tiden du grillar övriga saker till middagen. (ca 30 minuter)
  2. När vitlökarna är mjuka tar du av dem från grillen och låter dem svalna lite. Pressa ur klyftorna i en skål. Tillsätt övriga ingredienser och mixa med mixerstav så det blir en slät röra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.