Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade fläskfiléspett med örtblandning och mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så enkelt, så fräscht och såå gott! Använd dubbla, blötlagda, grillspett så är spetten lättare att hantera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet, skär i ca 2x2 cm stora kuber och trä upp på spett. Blanda ihop örtblandningen och gnid in i köttet. Grilla ca 10 minuter, vänd ett par gånger under tiden.
  2. Dela majsen i stora bitar, pensla med valfri grillolja och grilla. Mixa ingredienserna till mangosalsan.
  3. Servera spetten med färskpotatissallad eller klyftpotatis, majsbitar och mangosalsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.