Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade getostmackor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smarriga mackor som är som godast ute i naturen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ev bort kanterna på brödskivorna. Mosa getosten och fördela den över hälften av brödskivorna. Ringla lite honung äver osten.
  2. Strimla löken fint och lägg ovanpå osten med soltorkade tomater och skinka. Krydda med salt och grovmalen svartpeppar och lägg en på en brödskiva som lock. Tryck till försiktigt med handen så att inte fyllningen inte trillar ut.
  3. Grilla mackorna antingen i halster över öppen eld eller i ett mackjärn till de fått fin färg och osten smält.
  4. Serveras genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.