Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade grönsaker med chorizo och ansjovis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillad chorizo, paprika och kronärtskocka på salladsbädd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta paprikorna hela i ugn under grillelement, 275 grader tills de är nästan brända.
  2. Kyl ner paprikorna i isvatten. Skala, kärna ur och skär paprikan i breda remsor.
  3. Grilla korven på medelhög värme ca 8 minuter runtom.
  4. När chorizon känns klar läggs paprikan och de väl avrunna kronärtskockorna på grillhalstret. Pensla med olivolja och grilla grönsakerna klara i 5-6 minuter.
  5. Blanda salladen med olivolja, citron, salt och peppar och servera med ansjovisen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.