Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade kycklingvingar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingvingar är lätta att grilla och det här receptet är perfekt för en snabb fredagsgrillning. Servera de grillade kycklingvingarna med ris och en kall sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1: Tvätta citronen och riv skalet fint. Pressa ur saften. Hacka koriandern.
  2. Lägg kycklingvingarna i en stor kraftig plastpåse. Häll i alla ingredienser till marinaden och blanda runt.
  3. Låt marinera över natten. Dag 2: Tänd grillen.
  4. När glöden är perfekt så grillas kycklingvingarna krispiga 3-5 minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.