Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade lammracks

 
Skriv ut

Lammracks är bland det bästa som finns att grilla. Smakrikt, saftigt och en otrolig vinnare bland all grill-mat.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att blanda ihop allting till kryddblandningen. 2. Skåra fettkappan på lammracksen och strö på rikligt med kryddblandingen, salt och svartpeppar. 3. Lägg på grillen tillsammans med vitlök och rosmarin och vänd på köttet varje minut så att inte fettet bränner. 4. Grilla tills köttet har en innertemperatur på 56 grader. 5. Låt vila i 15 minuter, skär upp och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.