Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade portobellosvampar med mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fyll de stora hattarna med svamp, mozzarella och sparris innan de grillas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och ta bort fötterna. Lägg upp hattarna på en tallrik och hacka fötterna.
  2. Skär osten i bitar, ca 2x2 cm. Salta och finhacka schalottenlöken. Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Koka den i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Skär sparrisen i ca 3 cm långa bitar.
  3. Blanda den hackade svampen, ost, lök och sparris i en skål. Tillsätt oljan och smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela blandningen på svamphattarna. Grilla på direkt värme under lock tills osten börjar smälta, ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.