Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade sommarburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket godare än vanliga traditionella hamburgare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Basilikakrämen: Mixa basilikan, gräddfilen och philadelphiaosten med en stavmixer. Tvätta citronen, riv skalet och pressa ut 1/2 msk saft. Tillsätt dettta och krydda med salt och peppar. Låt stå svalt till servering
  2. Blanda färs, ägg, fond och salt och peppar. Forma till 4 burgare. Skölj och skiva zucchinin på snedden. Skölj och skiva tomaterna. Skiva mozzarellan.
  3. Grilla zucchini ca 1-2 min /sida. Grilla den lufttorkade skinkan så den blir spröd. Grilla burgarna ca 4 min/sida. Grilla brödet. Servera allt tillsammans och toppa med basilikakrämen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.