Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillspett med chorizo och salsayoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 6 minuter
Skriv ut

Grillat skall det vara

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 1 1/2 cm tjocka skivor. Blanda det med smör-rapsolja och soja i en skål. Skär korven i 1 cm tjocka skivor. Rör ihop salsayoghurten och förbered tillbehören.
  2. Trä upp kött och korv på 4 grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om över glöd ca 6 minuter. Servera med sås och tillbehör.
  3. Tillbehör Riven lagrad ost, kokta bönor, paprika sallad och tacochips

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 9 juni 2009

    Jättegott!! Salsasåsen gjorde jag i 2 styrkor, en till barnen och en till oss vuxna! Kan dock rekommendera att marinera spettet med något som smakar lite mer:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.