Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gris på annat vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad, kryddig rätt med indonesisk touch. Man kan göra rätten så stark man känner för.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och stek det i omgångar i lte olja eller smör. Lägg upp köttet på fat. Skär champinjonerna, paprikorna och löken i så tunna skivor som möjligt och vänd dem hastigt i pannan tillsammans med curryn.
  2. Smula över buljontärningen, pressa ner vitlöksklyftan och krydda med ingefära, soja och mango chutney.
  3. Blanda i köttet. Blanda ut mjölsorterna i vattnet och rör ner redningen, Småkoka ett par minuter tills såsen klarnat.
  4. Smaka av. Den här rätten kan man göra så stark man känner för.
  5. Servera med ris, stekta bananer och mango chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.