Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålschips med chili

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En riktig vitaminbomb till fredagsmyset!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Riv bort stjälken från grönkålsbladen och dela bladen i mindre bitar. Lägg grönkålen tillsammans med övriga ingredienser i en bunke. Blanda om tills alla blad är täckta med olja.
  3. Sprid ut kålen så luftigt som möjligt på bakplåtspappersklädda plåtar. Grädda ca 15 minuter eller tills kålen är krispig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.