Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönmögel- och päronfylld kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfiléerna får väldigt mycket karaktär när man fyller dem med smakrikt innehåll. Grönmögel och päron är då en superkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär ett snitt i kycklingfiléerna. Skiva päronet tunt och skär i hälften. Lägg två bitar päron i varje kycklingfilé. Lägg i ca 2 tsk grönmögelost. Stäng fickan i kycklingen med två tandpetare.
  3. Pensla en form med olja och lägg i filéerna. Grädda dem mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Koka upp lättsaltat vatten. Lägg ner endiverna och låt dem snabbt koka upp. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  5. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.