Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpeppar kryddad älgbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Älgbiffar i jättegod sås. Bra kryddning på såsen. Har inte smakat något så gott på länge!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda färs, äggula, chilipulver och salt. Forma 8 färsbiffar. Hacka grönpepparn. Rulla bullarna i hacket. Låt dem sedan "vila" i minst 30 minuter. Hacka och fräs löken. Blanda med resten av ingredienserna till såsen. Koka upp, sjud sen på låg värme. Stek älgbiffarna så att de får fin färg. Lägg dem den i såsen och sjud i ca 10 minuter. Red ev såsen om den känns tunn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.