Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgratäng med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod!!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Ansa och dela broccolin i mindre buketter. Skala och klyfta löken. Halvera tomaterna. Hetta upp lite olja i en stekpanna och råstek broccolin i ca 4 min. Blanda ner löken och tomaterna, och låt fräsa tillsammans i ytterligare några minuter. Salta och peppra. Mosa ihop gorgonzolan med crème fraichen. Vänd samman grönsakerna med ruccolan och basilikabladen. Lägg i en eldfast form och bred över ostblandningen. Gratinera i ugnen i ca 25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.