Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgratäng med keso och mjukost

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här grönsaksgratängen är fullproppad med protein och inte så mycket fett, även GI-vänligt Den går att variera med massa olika saker och det går att byta ut tonfisken mot annat kött eller ta bort köttet för en vegetarisk grönsaksgratäng. Jag skriver bara vad jag slängde i så variera er till tusen!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj och dela grönsakerna. Lägg dem i en gratängform och ställ in i ugnen så att grönsakerna får vattna av sig.
  3. Blanda under tiden ingredienserna till gratängsåsen.
  4. När grönsakerna har vattnat ur sig, ta ut dem och häller över gratängsåsen. Grädda i mitten av ugnen ca 45 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.