- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Variera gärna rotsakerna efter säsong.
Instruktioner
- Finhacka löken och vitlöken.
- Skala och strimla morötterna.
- Rensa och skär svampen i skivor. Skär gärna en del av svampen i små bitar för att ge mera smak.
- Rensa och skär broccolin i bitar, eller tina om den är frusen.
- Hetta upp oljan i en stor kastrull eller wok.
- Fräs lök, morötter och svamp i omgångar. Använder du färsk broccoli kan du fräsa den också. (Fryst broccoli tinas och tillsätts tillsammans med nudlarna.)
- När alla grönsakerna fått lite färg läggs de tillsammans i woken och vatten och buljong slås på. Koka upp och krydda med lime eller citron, curry och råsocker.
- Rör ner kokosmjölken och tillsätt nudlarna. Låt koka tills nudlarna är färdiga.
- Tillsätt eventuellt kikärtor, låt dem bli varma och smaka av med salt och peppar.
- Varmhåll till serveringen och servera gärna tillsammans med rostade nötter.
Publicerat den
22 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar