Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med kotlettrad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott både till vardags och till fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet i en ugnsfast form, med lite margarin och in i ugnen på 175 grader - tills färdigt. Krydda med timjan, salt och svartpeppar. Häll över ca ½ dl vatten till sky.
  2. Hacka löken och svampen och fräs i stekpanna. Strö över vetemjöl och rör om. Häll på buljongen och vispgrädden + ½ dl sky och gräslöken.
  3. Skiva kotlettraden och lägg i en form. Häll över såsen, på med riven ost och tomaterna (utan innanmätet) In i ugnen tills fin färg
  4. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • _Superlinda 26 februari 2009

    Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.